29

nedjelja

rujan

2013

Moja osveta je oprost

„Moja osveta je oprost“.

25

srijeda

rujan

2013

Kontrarevolucija (spomenik ropotarnici povijesti)

Hrvatska kroči stazama re-evolucije ...

Potrebno nam je duboko udahnuti (čisti hrvatski zrak). Potrebno nam je zaboraviti (partijsko) jednoumlje.
Potrebno nam je osloboditi se onih koji otuđujući političku moć rade protiv našeg dobra.

Partija je (u doba mračnog kulta ličnosti) izgradila državni pravni sustav kojim su prigrabili političku (i ostalu) moć. Bilo kakve kritike ili pokušaje promjene državnog sustava su brutalno, nasiljem sprječavali.
Diktatura.

Ista praksa nasljednika (sinova partije - radi se o partijaškim sinovima). Otuđenje političke moći.
Medijima svoje jednoumlje pokušavaju prikazati kao volju naroda. Narodu preostaje jedino izići na ulice (ili referendum ili ulični puč) i pokazati svoju pravu volju.
Neobičnost partijskog izbora se sastoji u činjenici kako je bez (krvave) diktature nemoguće raditi protiv (vlastitog) naroda ...

Zbog čega smo platili skupu cijenu osamostaljenja? Zbog čega smo pristali na politiku pomirbe? Zbog čega je hrvatska mladost lila iznova krv?
Borili smo se protiv ovakve Hrvatske. Socijalističke. Prosrpske. Nesuverene.
Domovinski rat je bio rat protiv socijalističke Hrvatske. Protiv antifašističke Hrvatske (jer fašista nije bilo). Protiv lažne Hrvatske (u kojoj ne žive Hrvati, nego lažci).

U metežu ratnog sukoba protiv agresije (Srbija), pobunjenika (domicilni Vlasi koji su se izjašnjavali kao Srbi) po ratnom međunarodnom pravu bilo je zabranjeno provoditi revoluciju (u ovom slučaju kontrarevoluciju).
Nismo je ni proveli. Kontrarevoluciju. (Nismo poništili politiku niti posljedice izdajničke orjunaško-boljševičke svite).


Hrvatska kroči stazama kontrarevolucije i evolucije.

Ropotarnica povijesti ...

1848. Berlin

19

četvrtak

rujan

2013

Tko nas ujedinjava

Politički konvertizam, oportunizam caruju Hrvatskom.

SDP-ovske (milanovićeve) vratolomije imaju jedno bitno obilježje.


Otuđenje političke moći (prvo bitno obilježje). Sve lažljive (drugo bitno obilježje), prevarantske (treće bitno obilježje) (a laž i prevara bez diktature (četvrto bitno obilježje) u politici dugoročno ne mogu opstati) vlasti imaju mnoštvo neprijatelja. Ustavom RH vlast u Hrvatskoj pripada građanima. Biračima. Birači su brojni neprijatelji takve (ove) vlasti.

Milanović (i ime sdp-a) izvodi slalome jer njima prebacuje neprijateljstvo na potencijalnog zajedničkog neprijatelja (peto bitno obilježje)(ono bitno obilježje koje sam htio istaknuti).

Ova vlast teži diktaturi (četvrto - ponovljeno - bitno obilježje).


Ne vjeruj psu koji la(j)že ...

17

utorak

rujan

2013

Boljkovac protiv Boljkovca

Boljkovac se brani.

Nema pojma o zločinima iz optužnice ...
Možda ga optužnica ne tereti za one zločine o kojima ima pojma!
Po njegovom svjedočenju, preuzeo je 8000 zarobljenika od kojih su (Boljkovac i skupina koja je kontrolirala zarobljenike) pobili 2000 a ostalih 6000 sproveli na novu lokaciju, predali drugoj grupi. Po riječima samog Boljkovca o njima više nikad nije čuo niti riječi.
Možda stvarno ima izgleda obraniti se od optužbi. Jer se optužio sam (svojim nedjelima i iskazima o tim nedjelima).

Obzirom na druženje s metodološkim istomišljenicima (Nož, žica, Srebrenica ...), na kraju rata je koristio vlastiti jezik (civilizacijske nepripadnosti).

Po Boljkovcu (kao i kod nacističkih zločinaca) odgovornost pripada zatvorenim crnim kutijama (obaveze i poslušnosti). On nije kriv, krive su žrtve.

Masovne likvidacije, punjenje jama i rovova nije učinio nitko (Sablazni komitet, oblasna OZNA, V zemaljska sjednica, proglas partije, ...).
Hrvati su se sami poubijali, to im je kazna za Jasenovac (i Gradišku Staru). Da je Gradiška Nova, sad bi partizani punili (pred kamerama CNN-a) jame, a njihovi sinovi ne bi bili iznova vladajući DOMAĆI IZDAJNICI.


Boljkovac se brani. Od samog sebe. Ovako mu je lakše podnijeti teret života i nečovječnosti koju je iskazao (tamo, davne 1945.).
Sam se i optužio. Mrtvi šaptom prozivaju svoje egzekutore. Taj šapat čuje samo Boljkovac (i njemu slični).
Osluškivati ćemo samog Boljkovca, on će nam reći tko ga (noću) progoni ...

Boljkovac vs. Boljkovac

Izvanredni, neočekivani, psihološki osvrt na pravno i civilizacijsko pitanje (progona nevino stradalih) ...



14

subota

rujan

2013

Politika smanjenja hrvatske moći

Slučaj Perković.
Političenje skupine domaćih izdajnika. Cilj: umanjiti prednosti ulaska u EU. (Ulazak u EU ima i svojih loših strana, to se ne umanjuje nego uvećava.)


Linićeva porezna politika.
Porezna prisila, kao produkt porezne politike, bez sagledavanja razloga neplaćanja poreza ne može biti politika.
Umjesto smanjena poreznih davanja (Linić i izdajnička vladajuća klika nisu se niti jednom (javno) zapitali o visini poreznih davanja, pa nisu ni razmotrili to kao razlog prevelikog poreznog duga; čitaj: porezna represija je posljedica nepravedno velikih poreza te je i uspostavljena kao mjera održavanja nepravednosti), Linić represijom utjeruje (preveliki) porez. S istim ciljem, smanjiti hrvatsku moć.

SDP (prosrpska strančica domaćih izdajnika) sustavno nastavlja politiku SKH umanjenja hrvatske moći.

07

subota

rujan

2013

Korelacija

Pojavljivanjem Jovanovića, imenovanog ministrom (nečega) nastupila je medijska hajka na čelnike (poglavnike) HNS-a (Hrvatskog nogometnog saveza).

Profesionalni pogon tog saveza je bio pod pritiskom. Kompromisnim odstupanjima i zamjenom kadra nastupila je kriza rezultata (a vjerojatno i još ponečega) profesionalnog pogona, prvenstveno reprezentacije.

Miješanje politike (politikanata) u rad Saveza se iskazao u promjeni pristupu reprezentaciji i radu s reprezentacijom.

Cilj je bio rušenje rejtinga hrvatskog profesionalnog nogometa, objedinjavanje lige sa srbijanskom i servisiranje bogatih profesionalnih liga igračima preko zajedničkog izlaznog menadžmenta.


Nogomet je hrvatski izvozni proizvod i nije dozvoljeno svoditi ga na podršku srpskim prevarantima.
I Šuker i Štimac (i Jovanović) će polagati račune hrvatskom narodu.

Beogradska utakmica za kvalifikacije na svjetsko prvenstvo još je jednom ukazala na korelaciju ...Jovanović (antihrvat), sdp (antihrvati) protiv Hrvatske (na svim poljima)


05

četvrtak

rujan

2013

Nacionalizirana privatna imovina privatizacijom pokradena?

Učestalo ponavljanje teze o lopovskoj državi postaje održivo. I teza i ponavljanje teze.

Što se time (dugoročno) postiže? Nužnost stvarnog rasčlanjivanja stanja i ukazivanja na istinske procese koji su se odvijali.


Komunistička partija Jugoslavije, na čelu s Titom, u želji vladati provodila je razne mjere (prvenstveno preodgoja). Stalno su težili novotarijama (u sociološkom smislu). Svima je jasno da je industrijalizacija (titovo samoupravljanje), nesvrstanost i podruštvljavanje privatne imovine imala zadaću prikriti uistinu teške istine. Pokolj na Bleiburgu, pokolj na Križnom putu i krvavu dikatauru koja je održavala samo sebe.

Samoupravni socijalizam je iznjedrio hibridno radničko upravljanje, radnici ne rade - partija odlučuje.
Taj hibrid je rezultirao negativnom selekcijom. Partijski podobni su namještani na odgovorna i rukovodeća mjesta, podobne se na radničkim savjetima (a i u partijskim organizacijama) slušalo.
Padom Berlinskog zida, otvaranjem tržištu takve organizacije nisu imale nikakvih izgleda.
Smanjenjem partijske moći, neradnici (uglavnom rukovodstva - formalna i neformalna) su rukovodeći socijalističkim poduzećima, bili nesposobni (pridodamo li vezanost za socijalistička tržišta, otvorena ne zbog kvalitete proizvoda i usluga već zbog podobnosti) održati te tvorevine.
Teza kaže da su domoljubi takva poduzeća u privatizaciji popljačkali ...

Povodom smrti Z. Bušića, učestao se naglašava slična teza. Teza o nepravednoj Hrvatskoj. Ne vjerujem da je pok. Z. Bušić bio toliko neinformiran. (Još je jedan Bušić često krivo navođen kao autor izreke po kojoj će tek Hrvati popljačkati Hrvatsku. Kao da su htjeli izjednačavanje hrvatskih građana u neimaštini. Svima isto.)
Potaknut takvim javnim istupima i pokušajima stvaranja javnog mnijenja, naveo sam stvarno stanje "krivo privatizirane" društvene svojine (koja je nekad, u najvećem dijelu bila privatna).

Sve su smrti jednake, ali nisu iste. (Tako je i sa smrću Z. Bušića, hrvatskog mučenika.)

Što kaže T. Dolić
Kontroverze zadanog samoubojstva

Znam, znam, ako pažljivije čitate uvodni tekst, nameće se zaključak da je na neki način Vladimir Šeks likvidirao Zvonka Bušića, a zapravo je Šeks prestar za takvo nešto. Kao i rečeni špalir ožalošćenih, Šeks je samo iskoristio politički prostor koji je otvorio Zvonko Bušić kroz svoje herojsko djelo. To je užasavajuće - učinite za Hrvatsku nešto plemenito, a vrhnje pobere netko poput Ive Josipovića ili Vesne Pusić. Velikodušno predate hrvatskoj nacionalnoj ideji ono najbolje u sebi, a hrvatstvom se slučajno okiti neki zalutali lik poput Zorana Milanovića. Dvojba je samo jedna: je li Zvonka Bušića ubio neki naš neprijatelj ili ovakav neprijateljski sistem u RH. Imamo niz neobičnih okolnosti.

(1) Njemu i nama do kraja odana Julienne Eden Schultz nije čula kobni pucanj. To može značiti da je Zvonko Bušić Taik ipak likvidiran. Je li na Udbini stao na žulj nekom mafijašu i/ili političaru, ili nekom udbašu?
(2) Nekoliko sati prije 'samoubojstva' uvjeravao je prijatelje da ne klonu duhom i da treba pokrenuti novu političku opciju, na dulji rok.
(3) Imamo izražen konflikt racionalnih pisama i nekakve zatajene suicidne psihoze.
(4) Samoubojstvo kao nova žrtva teško drži vodu - čemu postupak koji nitko ne može shvatiti.
(5) Zvonko Bušić ubijen je u trenutku postavljanja ćiriličnih natpisa u Vukovaru. To ukazuje na mogući dizajn aktualnih 'hrvatskih' struktura. Ako četnička ćirilica dolazi nakon četničkih zločina u Vukovar, koji je isključivo koristio latinicu i za Jugoslavije, tada je Zvonko Bušić suvišan, nesretan slučaj, povijesni nesporazum.
(6) Udbaši nam poručuju da su nedodirljivi i da u ovakvoj Hrvatskoj mogu nekažnjeno ubijati hrvatske domoljube. Da se Jugoslavija održala, Zvonko Bušić bio bi živ - Zagreb bi morao od Beograda tražiti suglasnost za likvidaciju.
(7) Zašto Javnosti nisu prezentirane snimke oproštajnih pisama?
(8) Ozbiljna policija bi u tako važnom slučaju angažirala strane forenzičare, kojima se ne može prigovoriti moguća povezanost s jugoslavenskim tajnim službama. Strani eksperti trebaju potvrditi autentičnost rukopisa i potpisa.
(9) Sve komplicira prisutnost prividno preživjelog Dražena Budiše, koja izaziva tjeskobu.

04

srijeda

rujan

2013

Bušiću!

Ubijaju Hrvate, Hrvati se ubijaju ...

Hrvatske političke uzdanice, hrvatski politički aktivisti ...
Hrvate uklanjaju.

Udbaški-oznaško boljševički stroj smrti.

Istina je neporeciva. Nenarodna politika se može provoditi samo zastrašivanjem. A narodna politika samo na dobrobit naroda.


Uz model mogućeg: psihološko promatranje i navođenje na samoubojstvo (postupcima ili/i kemikalijama)(oni koji su otrovali blaženog Stepinca otrovali bi svakog hrvatskog mučenika ...)



03

utorak

rujan

2013

Ropotarnica povijesti (II)

Priupitao bih ...

Tko je ove birao i/ili doveo na vlast?


Preko 90% kršćanskog (uglavnom katoličkog) stanovništva dozvoljava da ih šaka ateista sustavno državnim aparatom (prigrabljenom moći) terorizira.
Preko 90 % hrvatskog stanovništva dozvoljava da ih šaka nacionalno neopredijeljenih sustavno državnim aparatom (prigrabljenom moći) terorizira.

Priupitao bih ... što mora napraviti narod/nacija da se obrani od takvog terora?
(Već jednom je F. Tuđman pokazao neophodnost svrstavanja u jedan politički blok - pokret kojim bi se osigurali okviri nesmetanog političkog i ostalog života nacije i države.)

Politika pomirbe (izbjegavši zamku progona i likvidacija) dovela je do povratka politike koja je omogućila agresiju na Hrvatsku. Politike antihrvatstva i izdajništva.
Netaknuti u Domovinskom ratu i u pravednom ratu za slobodu, vratili su se istoj politici podrivanja Hrvatske. Sustavno.
Iako ne protiv njih (politikom pomirbe bili su zaštićeni), protiv politike koju su oni provodili vodio se oružani rat. (Uzročno-posljedične veze.)
Nastavili su istim žarom i istim putem (titovim). Recidivisti.

Vrijeme je da ih razvlastimo (ne politikom pomirbe, ali svakako demokratskim putem). Javnim i zakonskim sredstvima (svrgavanja nenarodne i protustavne vlasti).
Hrvatski narod/nacija moraju biti jedinstveni u tom činu razračunavanja s ostacima srbo-boljševičke nemani (koja razdire hrvatsko nacionalno biće). (Iako se moram priupitati ... kome je uopće palo na pamet glasati za ove?)
Demokratskim pristupom (političkom naklonošću drugoj opciji) jednom smo ih bez osvete razvlastili. Stavili im do znanja da ih ne podnosimo. Vrijeme je (pošto s njima nismo razračunali nasiljem) da im pri povratku napravimo isto ...

Ropotarnica povijesti (II)

02

ponedjeljak

rujan

2013

Vukovar (U srcu)

Vukovar.

"Hrvati

Naseljavanje Hrvata u Podunavlju na današnjem vukovarskom području uslijedilo je krajem 6. i početkom 7. stoljeća, kada su Hrvati došli i na ostala hrvatska područja. Trinaest stoljetna naseljenost Hrvata dozvoljava da o njima govorimo kao o starosjediocima na ovom području. Za vrijeme hrvatskih narodnih vladara u 10. i 11. stoljeću već su svi hrvatski krajevi od Drave i Dunava na sjeveru do Jadranskog mora na jugu ujedinjeni u jedinstvenoj hrvatskoj kraljevini. Hrvatsko stanovništvo na vukovarskom području pretrpjelo je najveće gubitke za vrijeme turske vladavine (1526.-1687. godine), ali se uspjelo održati

Srbi

Prvo naseljavanje stanovnika pravoslavne vjere na vukovarskom području uslijedilo je u 16. stoljeću. Pravoslavni Vlasi, kao pomoćne turske čete (martolozi) naseljavaju se u manjim skupinama. Poslije oslobođenja od turske vlasti krajem 17. i početkom 18. stoljeća nekoliko stotina srpskih porodica naseljava se u opustjelim selima i nešto u Vukovaru. Tada je nastala srpska enklava od desetak sela na vukovarskom području i održala se kao relativno zatvorena cjelina. U novijem razdoblju smišljeno naseljavanje Srba u Vukovar uslijedilo je za vrijeme postojanja jugoslavenskih država dijeljenjem obradivih površina i zapošljavanjem. Najveći priljev Srba u Vukovaru uslijedio je poslije 1945. godine i odlaska Nijemaca.

Nijemci

Austrijski carevi poticali su naseljavanje novih stanovnika na opustjela područja poslije turske vladavine, da bi dobili radnu snagu. Već početkom 18. stoljeća u Novom Vukovaru naselili su se njemački obrtnici. Tijekom 18. i 19. stoljeća naseljava se znatniji broj Nijemaca na vukovarskom području. Mnogi koji su se ranije naselili u Bačkoj sada prelaze Dunav, jer se oko Vukovara mogla dobiti jeftina zemlja. Tako u nekim selima kao npr. Sotinu Nijemci čine polovicu stanovništva. Tijekom i krajem II. svjetskog rata 1944/45. godine i Nijemci teško stradavaju i u Vukovaru ih ostaje neznatan broj. [3]"

3.‘ http://www.vukovar.hr/stanovnistvo.htm www.vukovar.hr

Branitelji čekićem razbili ploče s ćiriličnim natpisima na zgradi Porezne, policije i Državne uprave ...


01

nedjelja

rujan

2013

Fiziološki glup, medijski gluplji

Braniti komunističko-partizanske zločine je glupost.



Mesić je glup, ali fiziološki glup. Odrastao je bez potrebnih namirnica (fiziološka glad), mozak mu se nije pravilno razvio te je nesposoban stvarati moralne sudove (psihološki je to složeniji problem od same gladi ...) ili graditi vlastiti karakter.
Medijska pozornost (u sklopu negativne selekcije, koju u Hrvatskoj (ovoj ili onoj) prakticiraju (na ovaj ili onaj način) od pogubljenja Zrinski-Frankopana) usmjerena na osobu koja je vođena centrima moći (usmjerenim protiv Hrvatske) mora prestati.
Najbolji način je (pošto se radi o medijskim istupima) medijski bojkot. Najmanje nas Mesić (i takvi) interesira(ju).
Obratimo pozornost na istinske domoljube ....

Uz medijsko pojavljivanje Mesića (nakon stotog zasićenja neprimjerenim likom)

Juraj V Zrinski (1599-1626)