07

petak

veljača

2014

Ustaše bosanci ...

Bosanska pobuna nema smisla.
Narod se pobunio protiv pljačke (ostaje upitno tko i što pljačka). Uobičajeno se narod buni zbog dostojanstva (slobode)(ako ste na stupnju razvoja na kojem bi za slobodu bili sposobni krenuti i u smrt).
Prosvjedi sa parolama o pljački (oni imaju dok narod gladuje) su potpuno besmisleni. Za suzbijanje neimaštine i gladi se radi (a ne protestira).

Razumijem Ukrajince. Nastoje se osloboditi proruske, zlobne vlasti. (Ne)Razumijem Hrvate, pokušavaju organizirati prosvjed za oslobođenje i smjenu prosrpske (dezorjentirane) vlasti.
Ali bosance ne razumijem ... Napadaju nacionalne stranke (dajući legitimitet prosrpskoj, prosovjetskoj, proruskoj političkoj struji, bosanskom SDP-u). I parole su im boljševičko socijalne. Dosta im je gladi.
A raditi nikad nisu ni željeli. Očigledno je kako su ustali zbog krivih razloga. Bosna čvrsto drži titulu ... bosne. (Bosna ponosna)


Slobodniji politički analitičari bi rekli kako je bosanska pobuna model sovjetsko-ruskog utjecaja, a odgovor je na optužbe kako USA i EU potpomažu pobunu u Ukrajini (protiv Rusije).
Svi koji se diviti bosanskoj pobuni, imajte u vidu gore pretpostavljeno. Ako je pretpostavka točna, bosanska je pobuna pobuna protiv Bosne. Bosanci se bune protiv sebe.

U Bosni imam prijatelja, ali on ne živi tamo ...




Nema od bosne ništa ... pred razračun sa Hrvatskom za ratne štete srpska politika organizira anti nacionalne prosvjede (raja gladna!)(ej narode gladuj i crkni, na oči mi ne dolazi ... protestiraj za dostojanstvo svoje države, a radi za suzbijanje gladi ...).