07

ponedjeljak

travanj

2014

Istina o Registru

Nakon pozornijeg promatranja i rasčlanjivanja političkog bića nove/stare (boljševičko-orjunaško-četničke) proruske vlasti zaključuje se: objava Registra branitelja RH Domovinskog rata imao je svrhu zaplašiti hrvatsku političku javnost novim pokoljem sličnom onom blaiburškom (i Križnom putu).

Ruski (vojno politički utjecaj) u svijetu se sastoji od nametanja krvavih diktatuta koje provode politiku rusofilije ...
J.B. Tito, kažu Hrvat, toliko je u tom naumu bio ustrajan pa smo na vlastitom (negativnom) iskustvu sposobni svjedočiti o nakaradnosti takve (krvave) politike.

Ruski način masovnim likvidacijama, raseljavanjem i terorom mijenjati demografsku sliku (ostavljajnja stanovništva bez ikakvih stavova) spada u teže zločine u povijesti čovječanstva. Selektivnost i ustrajnost uništvanja naroda (pod ruskom čizmom) zapanjuje. Tko je ondašnji SSSR a današnju Rusiju prihvatio u članstvo UN-a?
Kakve smo koristi imali od Titova hrvatstva? Pobio je i protjerao vitalni i moralni dio jednog naroda. Ostavio one koji su se rodili poslije pametni (pa su šutjeli). Poslije samog rata i nametanja krvave diktature, nije se zadržavao na šutnji ... ubijao je po ljudskim karakteristikama (lijepe, pametne, odgovorne, radišne, vjernike, ...). U partiji se okružio lopovima, lažljivcima, nesposobnim neradnicima. (Negativna selekcija.)


Politika u Hrvatskoj unazad nekoliko godina pokazuje najgore elemente tog rusofilsko-barbarskog ponašanja. Ukinuli su pokroviteljstvo nad obilježavanjem bleiburške tragedije (koju su njihovi očevi proizveli), objavili registar branitelja poručujući kako će opet pomoći u likvidaciji cijele braniteljske populacije. Zar misle kako se greška dva puta ponavlja?

Politika pomirbe se ne odnosi na stotinjak ruskih agenata i nekoliko stotina ostalih plaćenika (koje su novcima potplatili ti ruski agenti, pa probuđeni na funkcijama provode represivni državni teror rušeći sve institucije i zakone).


Što bi Milanović bio kad ne bi bio premijer Vlade RH (ruski agent)? Sa svojom diplomom (pravnog fakulteta)(koji teško da bi završio da nije bilo oca orjunaša/komuniste/hdzovca) bio bi nezaposleni preprodavač marijuane ... (selekcija, negativna)

Istina o Registru i Bleiburgu