07

ponedjeljak

srpanj

2014

Vrijeme je za polaganje računa (Josipoviću, hajde u * materinu!)

Politika pomirbe je civilizacijska gesta (onih koji znaju).
Potrebno je shvatiti zablude određene politike (a jugoslavenstvo i komunizam-socijalizam-socijalnost jesu teške zablude). Proživjeti katarzu (iako kataru prolaze samo teški slučajevi).
Opraštanje ima smisla samo u slučaju kad osoba ili skupina kojoj opraštate shvaća razloge (prolazi katarzu). U protivnom oprost nema smisla. (Ne oprašta se zbog nekog većeg ili unutarnjeg razloga.)

Jugoslaveni, prorusi, prosrbi, komunisti, socijalisti, socijaldemokrate neprincipijelno i mimo uobičajenih pravnih normi teroriziraju katoličku, nacionalnu hrvatsku većinu.

Vrijeme politike pomirbe ima rok trajanja. Besmisleno je (mimo zakonskih i ustavnih odredbi) trajno opraštati djela protiv države. Vrijeme je za polaganje računa.
U protekih 22 godine hrvatske države politikom oprosta i abolicijom je obuhvaćen znatan (mada ne relevantan) broj građana RH. Mnogi su iskoristili prigodu (zbog čega je i provođena takva politika) te prihvatili RH kao svoju domovinu. Dio (mahom SDPovskog kadra, te pritajenih spavača koji po potrebi skaču protiv Hrvatske kao zvijeri) te grupe i dalje sustavno (organizirano, dakle kroz razne agenture) čini protuzakonite radnje. Politika oprosta sa ne može odositi na njih. Vrijeme je prokazati te (crvene i zelene vragove) agente i osuditi ih za veleizdaju i po zakonima za počinjena nedjela (na štetu RH).

Potrebno je umjesto lustracije provesti sudske progone za veleizdaju i ukinuti državne mirovine tim osobama.

PS
O promašenosti i komunizma (marksističkog) i socijalizma (na marksističkoj nauci) je bespredmetno raspravljati. O (hrvatskoj) socijaldemokraciji pri kojoj socijaldemokrati sile ostale dijeliti po socijalnim principima a da se niti jedan socijaldemokrat nije odvažio organizirati životnu i poslovnu zajednicu na socijalnim principima nego se i rukama i nogama grabe za državne (dobro plaćene) funkcije ukazuje na njihovu vlastitu uvjerenost u ispravnost ideja koje zastupaju ...
Ja sam (obični) demokrat, ali me nitko ne sluša ...


Zna se! (Nije sdp naša budućnost, nije sdp naša sadašnjost, sdp je naša ružna prošlost!)