08

ponedjeljak

rujan

2014

Kam Bu Josipović

Josipović je jedinstven slučaj (u Hrvatskoj). Podjednako jedinstveni slučajevi su zabilježeni u Jugoslaviji (Tito), Sjevernoj Koreji (Kim Il Sung i obitelj), Rumunjskoj (Ceausescu), Bugarskoj (Živkov), Mađarskoj (Kadar), Čehoslovačkoj (Husak), Poljskoj (Jaruzelski), Ukrajini (Januković), Kubi (Castro), Libiji (Gaddafi i sinovi), Iraku (Husein i sinovi), ...
Ruske marionetske diktature, s kultom ličnosti.

Unatoč otporu naroda (pa su sve navedene agenture protunarodne ...) na raznovrsne načine (uobičajeno početnim krvavim nasiljem) su ustoličeni na vlast i kasnije prometani u "ikone" političke misli. Kult (smrti).
Tito je zatrpao svoje žrtve i na nelociranim žrtvama gradio kult svog humanizma.

Iako je svrstan u grupu teških zločinaca, Josipovića izdvaja taj početni (kao i Janukovića, kojeg krvavo nasilje nije moglo mimoići ...) "nekrvavi" dolazak na vlast.
Vjerovati kako je nesposobnu spodobu (nazvanu Lignja) na izborima birao narod (hrvatski) nakon srpske agresije, ubijanja i masakriranja, razaranja i neplaćanja ratnih šteta (uz oca partizansko-orjunaško-komunjarskog krvnika) je neprikladno. Za završni zaključak ostaje otvoren samo Josipovićev odlazak s vlasti ...

Po sadašnjoj anomaliji u odnosu na ruske agente, Josipovića je "instalirala" (postavila) hrvatska tajna služba. Kako bi prokazala političko-medijsko prevarantsko-laživi sustava otuđenja vlasti koji je za sovjetsko-ruske interese provodio nasilje i uništavao narod (narode) ...
U katoličkoj, nacionalno opredjeljenoj, prozapadnoj državi nakon srpske agresije, Domovinskog rata i poratne tranzicije otežane nenaplaćenim ratnim štetama, društvo opterećeno i komunističkom okupacijom i postkomunističkom srpskom agresijom ne bira predsjednika komunjaru, agnostika (ateistu), iz miješanog braka u mješanom braku, prosrpski, nehrvatski i proruski okrenutog (s ocem koji je mogao biti Tito umjesto Tita) ... Josipovića nismo birali.
Dok su sovjetsko-ruske agenture uspostavljale takve marionetske režime, sustavno ih je pratilo krvavo nasilje (koje ih je svrstavalo u krvave diktature). S Josipovićem (do sada) to nije slučaj.
On je (zasada) ogledni primjer prokazivanja jednog nenarodnog (pokvarenog i perverznog) režima. Nenarodne vlasti se uguše u vlastioj krvi.

Kam Bu Josipović, predsjednik (crvene) Sjeverne Horeje, odjahat će u povijest (ropotarnicu povijesti) ...