11

subota

listopad

2014

I ja sam demokratičan ... čuvajte se

U Hrvatskoj je kvazidemokracija zamjenila monarhističko autokratsko-despotsku vlast. Propast AU monarhije je slijedila (nakratko) Država SHS, Kraljevina SHS/Jugoslavija (pod prijetnjom amputacije), FNRJ/SFRJ.

Osobina tvorevina poslije monarhija (carevine AU i kraljevine Jugoslavije) je kvazidemokracija.
FNRJ/SFRJ je nedemokratična tvorevina zasnovana na revoluciji (sovjetsko-ruskih) agenata. Čak nije ni boljševička, nije ni revolucionarna (ako pojam revolucije ne shvatimo šire pa pokolje i demografske promjene zasnovane na pokoljima ne nazovemo revolucijom). Titova Jugoslavija nije država, nije provodila niti komunističku niti socijalističku revoluciju. Provodila je genocid (demografske, ali ne i nužno i socijalne promjene). Socijalne promjene je koristila kao opravdanje (iako je međunarodnim pravom to zabranjeno) za pokolje, progone, iseljavanja. Naučni socijalizam (marksizam) je korišten kao sredstvo za genocid.
Zadnja karika u stvaranju paravana (iako je pokolj i progon s ciljem iseljavanja zabranjen poveljom UN-a) je kvazidemokracija.

Prije razrade teze o sponi zločina i kvazidemokracije, treba naglasiti kako članstvo SFRJ u UN-u (titove Jugoslavije) nije jamstvo legitimnosti te tvorevine. Sovjetski blok (ruski blok okupljen oko jedne od priznatih nuklearnih sila) tvori dio UN-a koji sustavno sve rasprave u toj organizaciji koristi za sustavno kršenje UN-ovih povelja, prikrivajući ta kršenja ...

U titovoj jugoslaviji nesvrstanost, socijalizam, samoupravljanje, bratstvo i jedinstvo su bili deklarativni. Provodila se partijska samovolja. Jednoumlje. Jednoumlje se moglo provoditi (pokriveno tkz. demokratičnošću) jedino izgrađenim i uvježbanim mehanizmom kvazidemokracije.
Sustavno su koristili nasilje prema neposlušnima. Mediji (novine, televizija, radio) su deklarirali stavove,a krvavi represivni aparat i tajne službe su progonima i ubojstvima kažnjavali neposlušne. Tko nije želio neugodnosti (s mogućim teškim posljedicama po vlastiti život i sudbine bližnjih, pa i prijatelja) morao je slijediti (vlastitom voljom) smjernice partije-voljenog vođe.
Nakupina (sedmorazrednih) krkana, koja sebe voli nazivati ljevicom, pod imenom SDP i danas koristi medije kao sredstvo javne obznane vlastitog mišljenja koje bi morali formirati građani-glasači u RH ...
Nije li čudno pa polupismeni, neautoritativni pojedinci (Butković, Dežulović, ...) imaju ogromne novinarske honorare. Zašto Bago ima unosan TV ugovor? Jer nas izvještavaju ili krivotvorenjem podataka stvaraju kvazidemokratičnu podlogu našeg izjašnjavanja ...?

U Hrvatskoj nisu problem (korumpirani i nesposobni) političari, u Hrvatskoj nisu problem (korumpirani i nesposobni) novinari. U Hrvatskoj su problem sigurnosne službe (paraobaviještajne nakupine prorusko-prosrpskih ubojica), koje poduzimaju progone i ubojstva, zastrašivanja u stvaranju kvazidemokracije. (Sve po ruskom modelu prikrivanja tragova i radnji koje ukazuju na teška kršenja osnovnih prava koja proizlaze iz povelje UN-a.)
Treba legistativno obraditi pripadnike sigurnosnih i praobaviještajnih skupina ... Zaustaviti specijalni rat i nekažnjeno nasije.

U tom smislu, Josipovićeva prednost pred ostalim predsjedničkim kandidatima/kandidatkinjama je indikator za kazneni progon Josipovića i svite koja ga veliča ... Ja sam protiv Josipovićeve kandidature (i iskoristiti ću svoje pravo primjene sile ako to smatram nužnim u zaštiti demokracije i demokratskih načela, Ustavom zagarantiranih). Nasiljem protiv nasilja. Za demokraciju.

Potpišite Referendum za očuvanje auto cesta ...