28

utorak

listopad

2014

Svi smo mi branitelji ... (jer smo svi napadnuti)

Udarajući na hrvatske vrednote, za koje su branitelji polagali živote, obespravljujući svekoliki hrvatski puk (a time i branitelje) kukuriku koalicija se svrstala u titoističko-četničku ideološku struju (srbi svi i svuda).

Posebno osjetljivi stradalnici Domovinskog rata (možemo ga zvati i agresijom), Vukovarci, civilne žrtve, invalidi Domovinskog rata, sudionici, ... branitelji, su pod teškim udarom titoističke (socijal nacionalističke) klike.
Agresija je bila sveobuhvatna, svi smo mi branitelji. Sve nas vrijeđa odnos socijal nacionalističke (orjunaške, jugoslavenske, prosrpske) nenarodne vlasti.

Stazić (jedan od njih)(oba su neinteresantna) u logičkoj nedosljednosti teoretizira (terorizira): Branitelje s prosvjeda odbijaju pozive predsjednik na Pantovčak i saborskog izaslanika u Sabor (ili Markov trg, u vladine odaje, svejedno ...) a plješću predsjedničkoj kandidatkinji (HDZ-a), te zaključuje kako HDZ manipulira prosvjedom, a prosvjednici su politički opredjeljeni. (??)

Nakon svega što je Josipović krivog napravio prema braniteljima (a svi smo mi branitelji), nakon svega krivog što su Sabor i Vlada napravili prema braniteljima (a svi smo mi branitelji) prosvjed je odgovor na zanemarivanje hrvatskih (i braniteljskih) interesa. Tko bi se nakon pokrenutog prosvjeda odazvao na pregovore (s osobama koje sustavno proganjaju branitelje što je i povod prosvjedu)?
Prosvjed je čin ukazivanja na nemogućnost razgovora (koje je vlast trebala obaviti davno prije ...). Isteklo im je vrijeme!

Stazić je još jednom (jedan od stazića, ne znam koji) pokazao kako je najveći idiot ujedno i najveći teoretičar jednog promašenog ideološkog sustava koji se urušio prije nastanka.
Glup čovjek ne može biti ravnopravan.

Kad smo kod logike i gluposti, veličajući Tita neki sumanuti samozvanac je iskazao svu trulež (besplatnog) obrazovnog sustava (jer ga je sustav besplatno odškolovao za profesionalnu budalu). Ne polemizirajući o Titovoj (zločinačkoj) karizmi, trebao bi zapitati svog oca zašto se oženio srpkinjom. Ako je to uradio zbog ljubavi a ne po partijskoj direktivi (kako je to uradio Tito, Krleža i mnogi drugi partijaši, po svjedočenju sugerirajući i drugima takvu ženidbu ako žele napredovati (ne u partiji nego u radnom životu)), neka obznani tu ljubav. Ili zašto se sam oženio srpkinjom a seksualno se zadovoljava s ruskom prostitutkom ...
Ateist, moralist.
Možeš biti komunistički domoljub ali ne i za dom spreman ... (logika uginulog vodenkonja).

Hrvatska mora iznjedriti hrvatske vrijednosti i ruske agente (s promašenom logikom) pospremiti u ropotarnicu povijesti.

I ja sam branitelj (Doma)!