16

petak

siječanj

2015

Yes, I am can ...

(Da ja sam Ken)
Agonija gubitnika se nastavlja.
Sramotana pojava Josipovića na političkoj pozornici i sraman poraz na predsjedničkim izborima izaziva urušavanje sustava vladavine obmanjivanja.

Josipović je izgubio, ne jer je uglađeni gospodin kojem se suprotstavila dama, već zbog tog što je bio licemjer, lažac, pokvarenjak, smušenjak, anacionalan (prosrpski), ateist (pravoslavni), podmitljiv, lijen, zloban, politički diletant. Špijun. Prodana duša.
Nema te televizijske emisije ili novinskog članka koji ga može "oprati" ...

Zašto onda propalu politiku uskrsavaju razno razni medijski polupismeni diletanti? Zašto nitko Josipovićev poraz ne tumači nesposobnošću "pokrasti" još jedne izbore?
Josipović i SDP bratija nisu uspjeli pokrasti predsjedničke izbore 2015.
Ali ja mogu. Ja sam Ken ...

Novinarska divizija (kako je moguće da RTL koji je u vlasništvu stranaca, Večernji list koji je u vlasniku stranaca, TV Nova koja je u vlasništvu stranac sudjeluju umjesto u korektnom informiranju javnosti u velikoj zavjeri titoističkih diletanata?), uz nekoliko iznimaka koji su u direktnom kontaktu s obavještajnim ili paraobavještajnim krugovima, naručenim novinarstvom sudjeluje u stvaranju osobnog dohotka. Sad su nastavili s ideološkim obmanama ne znajući tko je plaćao to naručeno novinarstvo.
Nadaju se kako je platiša izvan sustava koji je pao, nadaju se kako će i dalje zarađivati plaću sramnim novinarstvom. Ako je sve naručeno (i plaćano) s Pantovčaka, izgubili su sve.
Uistinu, ako je sve organizirano preko sigurnosnih službi zatrovanih orjunaško-udbaškim kadrovima onda je i većina novaca za naručeno novinarstvo državnog podrijetla .. Ili je dio iz sive zone (nagađam, lažnih firmi npr. Agrokor, Atlantis, ...).
Dvije stvari su neophodne za naručeno novinarstvo. Naručitelj i novci (treća stvar je kupljiva).
Ako se ugasi naručeno novinarstvo i novci i naručitelj su poznati ...
Iako treba pretresti umiješanost stranih informativnih kuća u obmanjivanje hrvatske javnosti. Trebalo bi ih barem pogurati preko granice, za opomenu svima koji su se usudili sudjelovati u orkestriranom obmanjivanju i uroti.

Hrvatska (do granice)!

Unazungumza kiSwahili? (Do you speak Swahili?)