24

ponedjeljak

kolovoz

2015

Hrvatske razvaline

Hrvatska (u raljama titoista).

Sedmoligaška politička garnitura (titoista; iako su današnji titoisti uglavnom fakultetski obrazovani (naobraženi) sedma su liga političkog svijeta, a titovi (savremenici) titosti su (uz neke iznimke) marksistički podučeni (na kratkim kursovima)).
Po osvajanju (nedemokratskim (pokradenim) izborima) vlasti, proveli su zakonske promjene koje su izmijenile uvjete održavanja referenduma (mn.) (pa tako i referenduma o pristupanju u EU). Proveli (sporni) referendum (i s manje od 29% biračkoga tijela pristupili u EU).
(Sada nastupa obrazloženje o sedmoligaškom statusu te političke svojte.)

Nakon pristupa u EU, iskorištavanje pristupnih fondova (u koje RH uplaćuje (onoliko koliko ima pravo povući sredstava (uvećana za 2 milijarde €, jer je Hrvatska nerazvijena i ratom devastirana (ratom za slobodu)) naglo se smanjuje i nakon skoro četiri godine smo na začelju članica EU koje još imaju pravo na pristupne fondove po korištenju tih (naših) sredstava.
Suludo.

Ugurati (promjenom zakona u hitnom postupku) RH u EU, a onda sabotirati odnose RH sa EU i članicama EU je suludo. (Sedma liga.)

Izlaziti na slijedeće parlamentarne izbore s pedigreom idiota nije stvar kandidata, već birača (koji bi ipak trebali manje slušati instrukcije slane putem HRT programa (mn.), a više se oslanjati na vlastito poimanje normalnoga).

Na hrvatskim razvalinama niknuti će cvijet ... koji će cvjetati U-istinu.