12

subota

travanj

2014

Ruska agentura (na vlasti)

"Moć je sposobnost ili snaga pojedinca ili skupine da utječe na događaje i odnose u zajednici unatoč otporu." ( Moć, hr.wikipedia.org) )

Politička moć je ostvarivanje vlastitih interesa ili interesa jedne grupe unatoč otporu.
Komunistička partija (onakvu kakvu znamo nakon infiltracije boljševičkih kadrova i preuzimanja od Kominterne/sovjeta), kasnije skh-sdp, današnji sdp je filijala (danas) ruske agenture.
Kako to šačica (prodanih i jako nesposobnih) ateista, anacionalnih izrazito antihrvata(??) uspijeva utjecati na događaje u zajednici unatoč otporu (državotvornih, nacionalno svjesnih Hrvata)?

Dva su makro mehanizma ostvarenja te moći.
Prvi je potplaćivanje.
U početku (bi bezdan i tama) je komunistička partija (KPJ) (ovo J se čita jot) imala struje i bila podijeljela. Nije bila ideološki monolitna i homogena. Sovjetskim utjecajem (Tito se proslavio likvidacijama prije preuzimanja te partije), partija je pretvorena u partijski stroj (poslušnika). Svi su namještani na (nepripadajuće) funkcije, materijalno su prolazili bolje u posluhu nego u poštenom zauzimanju ... (Negativna selekcija.)
Uistinu, stvarati kvorum (većina, kvaificirana većina) potplaćivanjem najjefinije je odabirom nesposobnih ... To je faktor pojačane negativne selekcije (hoće ono što drugi neće, malo traže za te svoje radnje).
To je razlog monolitnosti titoističke partije. Sovjetski/ruski agenti. I danas djeluju isto. Bez državotvornosti, bez hrvatstva, bez demokracije, bez socijalnosti.
Nikad nitko nije išao u partiju zbog časti (stoga kradu).

Drugi mehanizam je zastrašivanje (nasiljem).
Ubijen je general Korade (ratni junak), ubijen je Glavan (zauzeo se javno i stručno za umjetničke vrijednosti MPT), ubijena je kćer poznatog odvjetnika i bivše ministrice pravosuđa (usred bijela dana, usred Zagreba, usred Zrinjevca (diplomatskog i državnog čvorišta ustanova i veleposlanstava)), ... ubijen je i Zvonko Bušić (nakon čega Bandić - praćen nekom tajnom i zobnom silom - paradira u svom bezobrazluku nesposobnosti i bezobraznost)(negativna selekcija).
O prijetnjama i obračunu s pripadnicima tajnih službi, vojske i policije neću posebno (osim uopćenog iznošenja, nemaju medijsku snagu ...). Napadi na integritet osobe, prijetnje obitelji i prijetnje djeci osoba koje se suprostavljaju uspostavi (novog) ruskog poretka u RH. S političarima je isti slučaj (pritisak, prijetnje, ...).
Milanović, Mesić i Josipović su optuženi za izdavanje NATO tajni (s kojima su došli u doticaj kao dužnosnici RH) Rusima i Srbima ...

Tko bi ulazio u takvu partiju?


Naša je dužnost suprostaviti se (najoštrijim mjerama) iskorištavanju našeg političkog prava, uspostavi vladavine prava i zaštiti Ustavnih vrednota. Naša je dužnost jasno izreći nezadovoljstvo proruskom (agentura), prosrpskom (niti 20 godina iza vojne agresije) politikom.
Naša je dužnost jednom zauvijek onemogućiti kvorumaše iskorištavati svoj bezobrazluk i nespososbnost protiv naših interesa. Oni nas mrze jer su nesposobni. Oni nas mrze jer im ne dozvoljavamo (u vanpolitičkim okolnostima) napredovanje i pozicioniranje. Oni se nama osvećuju jer su nesposobni (za život).
Mi njima ne smijemo dozvoliti funkcije s kojih se oni nama osvećuju.

Lustracija, kastracija, manipulacija, oprost, demokracija, izbori, .. bilo što! Takvi više ne smiju dobiti vlast!

rOPOTARNICA pOVIJESTI!!

ropotárnica - prostorija u kojoj se ostavljaju manje potrebne ili nepotrebne stvari (Hrvatski jezični portal)



Oznake: tunela